A SZÜRKE AZ ÚJ ZÖLD!

revco_eco_20200929.jpgMEGÚJULÓ CSOMAGOLÁSOK A REVCONÁL


Vödrös vakolat gyártásban és értékesítésben a Revco Magyarország Kft. a kezdetek óta meghatározó szerepet tölt be a hazai piacon. Minden évben több tízezer vödörnyi vakolat hagyja el telephelyünket, hogy aztán szerte az országban színesítse vásárlóink házait. Növekvő termelésünk ösztönzött minket arra, hogy átgondoljuk hosszú távú stratégiánkat felhasznált csomagolóanyagaink tekintetében is.

Több mint egy éve kezdtünk el foglalkozni azzal, hogyan tudnánk környezetbarátabb megoldást találni a legnagyobb mennyiségben használt vödreinknél. Hosszas tesztelések után most büszkén jelentjük be, hogy a 2020-as év második felétől kezdve 75%-ban ÚJRAHASZNOSÍTOTT alapanyagból készülő vödrökbe csomagoljuk Revco márkajelzésű termékeinket.

A váltás fokozatosan megy végbe, elsőként a 15 kg-os kiszerelésű termékek kerülnek sorra.

Az újrahasznosított műanyag eredetét, megbízhatóságát, tisztaságát és minőségét az egyik legnagyobb európai vödörgyár biztosítja számunkra.

A váltás a környezettudatosságon kívül más előnyt is hordoz, hiszen az újrahasznosított alapanyagot tartalmazó szürke vödrök vastagabbak, strapabíróbbak is fehér társaiknál, 100%-ban újrahasznosíthatóak, szürke és fehér vödreink belső kialakításának köszönhetően tartalmuk teljes mértékben hozzáférhető, a fedők visszazárhatók, kiürülés és tisztítás után új funkciót adva nekik, még sokáig használhatóak!

Reméljük, hogy váltásunk ösztönzőleg hat a piac többi szereplőjére is és példánkat sok más gyártó is követi majd.

Vissza a hírekhez

Termékeink

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!