ALAPOZÓK ÉS FELÜLETKEZELŐ ANYAGOK - WINTER vakolat adalék - Winter vakolat adalék

Winter vakolat adalék

A WINTER vakolat adalék gyárilag előkevert, speciális adalék anyag, amely segíti a diszperziós kötőanyagú vakolatok megszilárdulását, gyorsítja a vakolatok kötését alacsony hőmérsékleten. Segítségével a vakolatok 0°C-ig felhasználhatóak. Az adalék elősegíti a vakolat felületi film képződését, ezáltal alacsony hőmérséklet és magas páratartalom esetén csökkenti a színfoltosodás, és a kötőanyag kioldódás veszélyét.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Javasolt mennyiség: 1,5 dl/15 kg anyaghoz. Az adalék hozzáadása után a vödör tartalmát keverjük fel.

Fontos: Amennyiben a levegő relatív páratartalma 90% fölött van, az adalék hozzáadásától függetlenül lelassul vagy megáll a száradási folyamat. A vakolat 0°C alatti hőmérséklet esetén az adalékanyagtól függetlenül megfagyhat, ezért nem használható fagyásgátló adalékként!

Halmazállapot: folyadék

Olvadáspont: -50℃

Forráspont: 254℃

Lobbanáspont: 120℃

Sűrűség: 0,947 g/cm3

Szín: színtelentől enyhén sárgáig

Oldhatóság vízben: Max. 0,1 tömeg % 20℃-on

Tárolás: Eredeti csomagolásban, fagymentes helyen 5 évig. A vödröket a használat után gondosan le kell zárni!

Tűzveszélyességi osztály: IV. Nem tűzveszélyes

Műszaki tájékoztatónk feltételezi, hogy termékeinket szakemberek használják. A termékismertetőt eddigi ismereteink és tapasztalataink és ismereteink alapján készítettük, ez azonban nem mentesíti a felhasználót előzetes gyakorlati próba és szín ellenőrzés elvégzésétől.

A száradó anyagot óvni kell a fagytól, csapó esőtől, 0℃ alatti hőmérséklettől.

A szerszámokat, a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal le kell mosni, mert az anyag száradás után, csak mechanikai úton távolítható el.

Ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön, ha mégis előfordul, bő vízzel mossuk le, szükség esetén forduljunk orvoshoz.

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!

Termékeink

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek...
Tovább