Tiszta udvar, Revco-s ház!

Itt a tavasz, mindenki otthon tevékenykedik!

Ha a gereblyézéssel, füvesítéssel, téli romok eltakarításával készen vagyunk milyen munkákat tudunk elvégezni még saját kezűleg?

Fa felületek kezelése

Kézenfekvő a kerítés festés, melyet érdemes 2-3 évente elvégezni, hogy a fa hosszú távon megőrizze szépségét. Neki állhatunk felújítani kerti fa bútorainkat, padokat, asztalokat, székeket. Ezeket mindenképpen csiszoljuk át csiszolópapírral, vagy kézi sarokcsiszoló géppel. Fontos, hogy a felületünket zsíros foltoktól, portól, szennyeződésektől tisztítsuk meg.
Ha van egy hosszú létránk és nem félünk a magasban, a széldeszkák átfestését is bevállalhatjuk. A por és pókhálók eltávolítása itt is erősen ajánlott.
Amennyiben a fát alapozó festéssel készítjük elő, biztosítjuk, hogy a lazúr egyenletesen terüljön, és növelhetjük vele a fa élettartamát.

A megfelelő munkaeszköz kulcskérdés. Ezért most  Revco Wood Line Alapozó vagy Lazúr bruttó 50.000Ft értékű vásárlása esetén megajándékozzuk egy TEDDY HENGERREL!

Homlokzati festés

Ki ne szeretné ingatlana értékét kis befektetéssel jelentősen növelni?
Elsőre talán nem is gondolnánk, hogy a homlokzati festésnek akár saját kezűleg is nekiállhatunk, de bátran próbálkozhatunk, amennyiben megbízható minőségű alapanyaggal dolgozunk.

Mire figyeljünk?

Elsősorban próbáljuk környezetünket minél jobban megóvni a lecsöppenő festéktől. Ezért az ablakok, ajtók körbefóliázása, maszkoló szalaggal való leragasztása mindenképpen ajánlott. Fentről lefelé haladjunk, egy irányba fessünk, és a tartós, foltmentes eredmény érdekében két rétegben kenjünk át a felületet.
Ha nem vagyunk biztosak hogy milyen árnyalat lenne a legjobb házunkhoz, rendeljünk ingyenes színmintát a www.szinposta.hu oldalról.

A munkaeszközre ne legyen gondja! Vásároljon Revco Silicon vagy Exterior kültéri falfestéket bruttó 60.000Ft értékben,  és megajándékozzuk egy TEDDY HENGERREL.

Mindkét ajánlat Revco Magyarország szigetszentmiklósi telephelyi átvétel esetén érvényes, 2020.04.06-2020.05.29. közötti időszakban. Megrendelés esetén a szállítási lehetőségekről érdeklődjön partnereinknél és munkatársainknál!

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!

Termékeink

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek...
Tovább