ÚJ DECO GLITTER - Fókuszban a csillogás!

deco glitter

A REVCO DECO termékcsalád újabb elemekkel gazdagodott!

Az eddig beltéri dekorációs vakolatokból álló DECO termékpalettát újabb, könnyen applikálható termékekkel bővítettük ki, melyek igazodnak napjaink legújabb stílusirányzataihoz.

A csillogó hatású vakolat iránti folyamatos érdeklődés inspirálta laborunkat a termékfejlesztések során. Fontos szempont volt, hogy egyaránt megoldást nyújthassunk régi falfelületek dekorálására és újonnan vakolt vagy festett falak csillámossá tételére is.

A DECO MINI és DECO MAX GLITTEREK közvetlenül adagolhatók festékeinkbe és vakolatainkba, így a munkafolyamatok nem hosszabodnak meg.

A DECO SHINE bevonat megoldja az utólagos dekorálás kérdését is. A csillámos hatás mellett, selyemfényűvé és mélyebb árnyalatúvá teszi a festett felületeket. A legjobb hatás inkább struktúrált felületen, vakolaton vagy lábazati vakolaton érhető el ezzel a dekorációs bevonattal.
DECO SHINE
- Átfestéshez

Erőteljes, látványos megjelenés, meglévő falfelület csillámosítására.

Amennyiben egy meglévő vakolt falfelületet vagy lábazatot szeretne csillogó hatásúvá tenni, akkor a DECO SHINE a megoldás.

Száradás után a bevonat áttetszőre szárad, az alapfelület színe az eredetinél erősebb színtónusú és enyhén selyemfényű lesz. DECO GLITTER termékeink közül, ezzel a bevonattal érhető el a legerősebb csillogó hatás, amely napfényben vagy erős megvilágításban érvényesül igazán.


DECO GLITTER MINI - Festékbe keverhető csillám adalék

Diszkrét, ezüstös csillogás festett felületen.

A DECO GLITTER MINI kiválóan alkalmas külső vagy belső festeni kívánt falfelületek csillámossá tételére a festéssel egyidőben. A DECO GLITTER MINI adalékot a már színre kevert REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékbe kell jól elkeverni és a szokásos módon felvinni a felületre. Száradás után beltérben erőteljes megvilágítással éri el a kívánt hatást, kültérben pedig napsütésben válik láthatóvá a diszkrét, ezüstös csillogás.


DECO GLITTER MAX - Vakolatba keverhető csillám adalék

Elegáns, ezüstös csillogás újonnan vakolt felületekre.

Ha újonnan vakolt felületét szeretné csillámossá tenni, akkor a DECO GLITTER MAX adalékot ajánljuk, melyet a színezett REVCO NEO+, VARIO vagy SILICON vakolatba kell keverni. Felhordás és száradás után, erőteljes napfényben elegáns, csillogó hatást eredményez.


REMIX DECO BROCADE

Strapabíró falfelület, finoman csillogó hatás már beltérben is!

A ReMix lábazati vakolat hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvend, azonban itt az idő, hogy nemcsak kültéri megoldásként gondoljunk rá. A mechanikai hatásoknak és a szennyeződéseknek rendkívül jól ellenálló ReMix lábazati vakolatot, BROCADE adalék hozzáadásával, könnyűszerrel varázsolhatja otthona legkülönlegesebb textúrájú falfelületévé.

A DECO BROCADE adalék hozzáadásával látványos csillámos felületet hozhat létre, amely beltérben erőteljes megvilágításban érvényesül leginkább, kültérben pedig napfény hatására válik láthatóvá.

A DECO BROCADE adalék hatféle árnyalatához a homogén, egyszínű kövek használatát javasoljuk. A fekete alapszínnel (FFFF) mindegyik BROCADE adalék jól érvényesül. A fehér (WWWW) színhez a WHITE BROCADE, a szürke színekhez (AAAA, CCCC) pedig a SILVER BROCADE adalékot javasoljuk.

A 13 féle alapkő színeket a ReMix lábazati katalógusban tudja megtekinteni.

Vissza a hírekhez

Termékeink

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!