Cégünkről

Vakolat és Festék Hollandiából

vakolatesfestekhollandiabol

A kezdetek... Immár múlt századi a történet: Hollandiában egy családi vállalkozásként indult festéket és vödrös vakolatot gyártó üzem a Kelet-Európai változások hatására úgy döntött, hogy a magyar piacot veszi célba. A kezdetben csak a holland anyacég termékeit importáló és forgalmazó kis kft. mára Magyarország egyik meghatározó gyártójává vált. Uniós csatlakozásunkkal megnyílt az út a környező piacok felé, partnereink szinte mindenhol megtalálhatóak a szomszédos országokban.

Hőszigetelés és Szigetelő Rendszer

Ezek a fogalmak mostanra összekapcsolódnak cégünk nevével. Beszállítóinktól a lehető legjobb áron továbbítjuk Partnereink felé a hőszigeteléshez szükséges összes kellékanyagot. Kínálatunkban a polisztirol lemezeken túl, indítósín, háló, élvédő, dűbel és ragasztó is szerepel. Rendszerünk ÉMI által bevizsgált, az engedély honlapunkról letölthető.

Panelprogram

hoszigeteles

Az országban járva szinte minden városban feltűnnek a Spachtel és Struktúra vakolatainkkal szebbé és élhetőbbé varázsolt panel épületek. Nagy gyakorlattal rendelkező kivitelező partnereink szakértelme és anyagaink megbízható minősége a garancia arra, hogy lakóik sokáig élvezzék a szebb környezetet és az alacsonyabb fűtési költségeket.

Színkeverés és Remix

festekkevero

Színező rendszerünk a kihelyezett pasztázó gépekkel az induláskor egyedülállónak számított a piacon és a mai napig garantálja rugalmasságunkat. Európa legnagyobb paszta gyártóinak termékeit forgalmazzuk. A rugalmasság növelése volt a cél a Remix rendszerünk kidolgozásakor is. Azon vásárlóink részére, akik valamilyen speciális keverékre vágynak a Remix rendszer jelenti a megoldást: a kis zacskókba ömlesztett tetszőleges színű kövekből több mint ezer féle színösszetételű lábazati vakolat állítható össze.

Szilikon és Szilikát

Speciális, magasabb páraáteresztő képességgel rendelkező anyagaink már évek óta termékpalettánk részét képezik. Műemléképületekre vagy olyan házakra ajánljuk ezen termékeinket, ahol elvárás a fedővakolat jobb "lélegző" képessége.

Folyamatos Fejlesztés és Környezetvédelem

Cégünk folyamatosan új fejlesztésekkel próbál a piac kihívásainak eleget tenni. Kizárólag vizes emulziós, környezetbarát anyagok kerülnek a fejlesztési listára. A környezet védelme nagy hangsúlyt kap a Revco technológiai és technikai stratégiájában is. Nem véletlen, hogy gyárunk helyet kaphatott Szigetszentmiklós Leshegy Ipari parkjában, mely körül Budapest legfontosabb ivóvíz gyűjtő kútjai vannak.

NEOmix és VARIOmax

A két legnépszerűbb termékünk évek óta stabilan állja helyét a piacon, köszönhetőan a jó minőségnek, kedvező árának és nem utolsósorban a korszerű adalékanyagokat magában hordozó receptúrának. Nagy örömünkre nemcsak a háztulajdonosok elégedettek a termékek által produkált eredménnyel, de a kivitelezők is kedvelik könnyű kezelhetősége miatt.

Kapcsolat

A Revco értékesítési stratégiájának fontos része a személyes kapcsolat, szinte családias légkör kialakítása ügyfeleinkkel. A szoros kapcsolat minimalizálja a kommunikációs problémákat. Ügyfeleink igényeinek gyorsabb és rugalmasabb kielégítésének eszköze weboldalunk is. Amennyiben honlapunkkal kapcsolatban bármilyen észrevételük, kifogásuk, javaslatuk van kérem jelezzék az  info@revco.hu e-mail címen!

homlokzat

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!

Termékeink

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek...
Tovább