Cégünkről

Vakolat és festék Hollandiából

Az 1970-ben, Gijs van Mourik úr által alapított REVCO B.V., Hollandia egyik legnagyobb útburkolati jelzőfesték és szerves oldószer alapú lakk gyártója volt a múlt század végén. A profilbővítés - vízbázisú vakolatok és falfestékek - piacbővítést igényelt és Európa keleti országainak építési kultúrája és politikai változásai jó alapot biztosítottak ahhoz, hogy termékeivel sikereket érjen el a kedvező kelet-európai gazdasági helyzetben.

REVCO Magyarország Kft. 1996 novemberében alakult, alkalmazottainak száma két fő volt és kizárólag a Hollandiában gyártott anyagok importjával és értékesítésével foglalkozott. Azonban, a magyar piacra lépés után hamarosan nagy erőkkel a helyi gyártásra, termékfejlesztésre fókuszáltunk, és mára Magyarország egyik meghatározó gyártójává váltunk. Szigetszentmiklósi központunkban közel 30 főt foglalkoztatunk Ügyfeleink igényeinek minél pontosabb és rugalmasabb kielégítése érdekében.

Területi képviselőinknek köszönhetően termékeink az ország minden jelentős építőanyag kereskedőjénél megtalálhatóak.

Akkor és ma

Termékkínálatunk

Alapvetően vizes diszperziós termékek gyártására specializálódtunk, mely legnagyobb részben vödrös vakolatok és festékek előállítását jelenti, ezen kívül termékeink között megtalálhatók alapozók és felületkezelők, lábazati vakolat és lazúr termékek is, de természetesen rendelkezünk komplett, az ÉMI által bevizsgált hőszigetelő rendszerrel is.

Legnépszerűbb termékünk a SILICON, amely mellett a NEO+ és VARIO+ akril vakolat is évek óta stabilan állja helyét a piacon, köszönhetően a jó minőségnek, kedvező árának és nem utolsó sorban a korszerű adalékanyagokat magában hordozó receptúrának. Nagy örömünkre nemcsak a háztulajdonosok elégedettek a termékek által produkált eredménnyel, de a kivitelezők is kedvelik könnyű kezelhetősége miatt.

Folyamatos fejlesztés

Laborunk folyamatos fejlesztésekkel és állandó önteszteléssel tartja termékeinket a piac élvonalában. Alapanyagainkat a legmegbízhatóbb európai forrásokból szerezzük be, melyek garantálják termékpalettánk állandó minőségét. A Revco zárt rendszerű gyártási technológiájának köszönhető, hogy üzemünk helyet kaphatott Szigetszentmiklós Leshegy Ipari Parkjában, melyet Budapest legfontosabb ivóvíz gyűjtő kútjai vesznek körül.

Hőszigetelés és hőszigetelő rendszerek

Ezek a fogalmak mostanra összekapcsolódnak cégünk nevével.

Komplett hőszigetelő rendszereinkre – THERMO-LINE és MINERÁL - mi magunk vagyunk a garancia!

Színkeverés és ReMix lábazati vakolat rendszer

festekkevero

Színező rendszerünk a kihelyezett pasztázó gépekkel az induláskor egyedülállónak számított a piacon és a mai napig garantálja rugalmasságunkat. Európa legnagyobb paszta gyártóinak termékeit forgalmazzuk.

A könnyű, de mégis sokféleképpen variálható színkeverés volt a cél dekoratív ReMix vékonyvakolat rendszerünk kidolgozásakor is.

Azon vásárlóink részére, akik valamilyen speciális keverékre vágynak a ReMix rendszer jelenti a megoldást. Működése egyszerű: a speciálisan erre a célra fejlesztett kötőanyagba csak bele kell keverni a magas minőségű, rendkívül időálló színezett ásványi szemcséket.

Például:

hhdp

Kínálatunkban a 13 fajta színezett ásványi szemcse keveréséből akár 1248 színkombináció keverhető ki és használható fel azonnal.

A belsőépítészeknek köszönhetően már nem kizárólag lábazati anyagként, hanem beltéri, végletekig tartós vékony dekorbevonatként is népszerű a felhasználása!

Kapcsolat

A REVCO értékesítési stratégiájának fontos része a személyes kapcsolat, szinte családias légkör kialakítása ügyfeleinkkel. A szoros kapcsolat minimalizálja a kommunikációs problémákat. Ügyfeleink igényeinek gyorsabb és rugalmasabb kielégítésének eszköze weboldalunk is. Amennyiben honlapunkkal kapcsolatban bármilyen észrevételük, kifogásuk, javaslatuk van, kérjük, jelezzék az info@revco.hu e-mail címen!

Termékeink

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!