Cégünkről

 

TÖBB MINT 25 ÉVE MAGYARORSZÁGON!

revco_silo_20220517.jpg

A REVCO Magyarország Kft. 1996-ban alakult, alkalmazottaink száma mindössze 2 fő volt és kizárólag a holland anyacég által gyártott anyagok importjával és értékesítésével foglalkozott. Azonban a magyar piacra lépés után hamarosan, nagy erőkkel a helyi gyártásra és a termékfejlesztésekre irányult a fókusz. Napjainkra, 27 év tapasztalattal és fejlődéssel a hátunk mögött, Magyarország egyik meghatározó gyártójává váltunk.

A REVCO Magyarország Kft. 2023. március 1-től a Saint-Gobain Csoport tagja.

Szigetszentmiklósi központunkban több mint 35 főt foglalkoztatunk Ügyfeleink igényeinek minél pontosabb és rugalmasabb kiszolgálása érdekében. Területi képviselőinknek köszönhetően termékeink az ország minden jelentős építőanyag kereskedőjénél megtalálhatóak.

Termelő üzemünkben - legnagyobb részt - vödrös vakolatainkat és festékeinket gyártjuk, ezen kívül termékeink között megtalálhatók alapozók és felületkezelő anyagok, lábazati és lazúr termékek, valamint rendelkezünk komplett, az ÉMI által bevizsgált hőszigetelő rendszerrel is.

Büszkék vagyunk, hogy vakolataink évek óta stabilan állják helyüket a piacon, a jó minőségnek, a kedvező árnak és - nem utolsó sorban – a korszerű adalékanyagokat magában hordozó receptúrának köszönhetően.

Nagy örömünkre szolgál, hogy nemcsak a háztulajdonosok elégedettek a termékek által produkált eredménnyel, de a kivitelezők is kedvelik anyagainkat könnyű kezelhetőségük miatt.

HELYSZÍNI SZÍNKEVERÉS - GYORS KISZOLGÁLÁS!

Az indulásunkkor egyedülállónak számító színező rendszerünk - a partnereinkhez kihelyezett pasztázó gépekkel - a mai napig garantálják rugalmasságunkat és folyamatosan bővül forgalmazó partnereink azon köre, ahol e kihelyezett pasztázó gépeknek köszönhetően, helyszíni színkeveréssel történik a megrendelők gyorsabb kiszolgálása.

Európa legnagyobb paszta gyártóinak termékeit forgalmazzuk.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉSEK

Laborunk folyamatos fejlesztésekkel és állandó önteszteléssel tartja termékeinket a piac élvonalában. Alapanyagainkat a legmegbízhatóbb európai forrásokból szerezzük be, amelyek garantálják termékpalettánk állandó minőségét. Kiváló szakembereink mindemellett, a piaci igényeket szem előtt tartva, párhuzamosan dolgoznak új termékek kifejlesztésén is.

 

TÖREKVÉSEINK A KÖRNYEZETTUDATOSSÁG JEGYÉBEN

Az elmúlt években többféle erőfeszítést tettünk a környezettudatosság jegyében. Bízunk abban, hogy ezirányú törekvéseink ösztönzőleg hatnak a piac többi szereplőjére és példánkat más gyártók is követik majd.

Tudjon meg többet az alábbi képre kattintva!

eco_20220421_2.png

Termékeink

Falfestékek, vakolatok, kiegészítők és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!