MEGÚJULT NEO+ VAKOLAT MÉG TÖBB SZÍNBEN!

A Revco laboratóriumában soha sincs megállás. Legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a megújult REVCO NEO+ kültéri vakolatunk már elérhető a VARIO színkártya 3-as és 4-es színárnyalataiban is!
Tovább

A SZÜRKE AZ ÚJ ZÖLD!

MEGÚJULÓ CSOMAGOLÁSOK A REVCONÁL

Vödrös vakolat gyártásban és értékesítésben a kezdetek óta meghatározó szerepet tölt be a hazai piacon a Revco Magyarország Kft. Évente több tízezer vödörnyi vakolat hagyja el telephelyünket minden évben, hogy aztán szerte az országban színesítse vásárlóink házait.
Növekvő termelésünk ösztönzött minket...
Tovább

ÚJ TERMÉK A REVCO KÍNÁLATÁBAN

MÁR RENDELHETŐ A REMIX COVER LÁBAZATI ÉS BETONFESTÉK!

A REMIX COVER lábazati és betonfesték kiválóan alkalmas lábazati hőszigetelő rendszer, beton, azbesztcement, tégla felületeinek festésére, illetve lábazatok átvonására. Használható továbbá meglévő, magas tapadó szilárdságú, beltéri gyalogos járófelületek átfestésére is.
Tovább

ÚJ DECO GLITTER - Fókuszban a csillogás!

A REVCO DECO termékcsalád újabb elemekkel gazdagodott!
Az eddig beltéri dekorációs vakolatokból álló DECO termékpalettát újabb, könnyen applikálható termékekkel bővítettük ki, melyek igazodnak napjaink legújabb stílusirányzataihoz. Ezúttal az elegáns csillogásra fókuszáltunk!
Tovább

Színkidolgozás

Naponta érkezik hozzánk olyan megkeresés, hogy az újonnan épült házrészt, garázst, ugyanolyanra szeretnék lefesteni, vakolni, mint a főépületet, tudunk-e segíteni? Természetesen tudunk!
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!

Termékeink

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek...
Tovább