Segítség az anyagvásárláshoz

Sajnos gyakori hiba, hogy bizonyos homlokzatokra nem megfelelően megválasztott anyag kerül, ezért érdemes az anyagválasztás előtt tájékozódni:

A megfelelő anyag kiválasztásához segítséget nyújthat honlapunk vagy érdemes kereskedelmi Partnereink támogatását kérni, illetve területi képviselőink is tudnak felvilágosítással szolgálni, de keresheti kérdéseivel műszaki vezetőnket is. Elérhetőségüket megtalálja az alábbi linkeken:

https://revco.hu/forgalmazo-partnerek

https://revco.hu/teruleti-kepviseloink

https://revco.hu/muszaki-tanacsadas

A műgyantás - más néven akril - vakolat előnyös tulajdonsága a kedvező ár, a jó feldolgozhatóság, a jó fedőképesség, a széles színskála. Kevésbé kedvező páraáteresztő képessége miatt, egyes alapfelületekre - mint például kőzetgyapot szigetelés, műemléki épületek vagy vályogfal - korlátozottan használható.

Műgyantás vakolatainkat:

REVCO NEO+

REVCO VARIO+

A káli vízüveg egy nagyon régóta használt, természetes ásványi alapú kötőanyag típus, erősen lúgos kémhatással, jó páraáteresztő képességgel. Felhordása nagy odafigyelést igényel, mert nagyon érzékeny a feldolgozás közbeni és az azt követő időjárási hatásokra. Elsősorban műemlék épületek homlokzatainak felújítására alkalmazzák.

REVCO SILICATE

Napjaink egyik legkorszerűbb vakolata, amely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik: jó páraáteresztő képességű, jól feldolgozható, a feldolgozás közbeni időjárási hatásokra kevésbé érzékeny, jól tisztítható felületet képez és a csapóeső hatékonyan eltávolítja a felületre lerakódott szennyeződéseket.

A szilikon kötőanyaggal készült bevonatok további jó tulajdonsága még, hogy az alacsony és magas hőmérsékleti viszonyok közötti - hőmérséklet ingadozásból származó - fizikai igénybevételt nagyon jól viselik. Amennyiben keménytáblás hőszigetelő rendszereknél használják, ez a tulajdonság itt különösen előnyös, hiszen a hőszigetelések felületén kialakuló szélsőséges hőingadozás hatására kevésbé öregszik/fárad a színező vakolat.

Felhasználható bármilyen ásványi alapfelületen (mész-cement, cement vakolat, beton) új építésű szerkezetekre. A szilikon vakolat felújítások ideális anyaga, hiszen régi akril-műgyantás felületek is átvonhatóak vele. Jól használható régi műemléki épületeken, ahol a falazat nedvességtartalma magasabb de tartós vízterhelés nincsen.

A szilikon vakolat kiválóan funkcionál homlokzat szigetelések bevonataként és bár a jó páraáteresztő képessége elsősorban kőzetgyapotos szigetelésnél érvényesül, tartóssága miatt polisztirol szigeteléseknél is nagyon előnyös.

REVCO SILICON

A szilikon bevonatok közös jellemzője, a vízlepergető képesség, a hidrofób tulajdonság. Ez, az anyag azon szerkezeti jellemzőjéből adódik, hogy a kapillárisai egy olyan membránként működnek, amelyek a pára állapotú vizet – vízgőzt – nagyon kis ellenállás mellett átengedik, viszont a víz fázisú folyadékot a kisméretű kapillárisok - a víz felületi feszültsége miatt – nem engedik át. Tehát, azon épületfizikai, páratechnikai elvárásainknak, hogy egy felületi bevonat legyen jó páraáteresztő képességű, de tartós, az időjárási hatásoknak sokáig ellenálló, így maradéktalanul megfelel.

Spachtel (kapart hatású) 1 mm VARIO+

Spachtel (kapart hatású) 1,5 mm NEO+, VARIO+, SILICON, SILICATE

Spachtel (kapart hatású) 2,5 mm VARIO+, SILICON

Struktúra (gördülő szemcsés) 2 mm NEO+, VARIO+, SILICON, SILICATE

Struktúra (gördülő szemcsés) 3 mm VARIO+

Roll Putz (hengerelt) VARIO+

 

Kereskedelmi Partnereinknél! Válassza az építkezéshez közel eső építőanyag kereskedő Partnerünket, ahol garantáltan a legjobb áron vásárolhat, elérhetőségüket megtalálja honlapunkon:

https://revco.hu/forgalmazo-partnerek

Akcióink időtartama alatt, kivétel nélkül, mindenhol az országban, a gyári akciós feltételekkel juthat termékeinkhez, ami mellé egyéb szolgáltatást is biztosíthatnak: azonnali raktári kiszolgálás, gyors helyszíni színkeverés (akár egy-két vödör pótrendelése esetén is), házhozszállítás, tanácsadás, stb...

Ez az aktuális megrendelések mennyiségétől függ, de akár azonnal is, hisz a helyszíni színkeverés lényege épp az, hogy a raktáron lévő fehér színű vödrös vakolat a gyári receptúra alapján rögtön, vödrönként színezhető.

Igen, ezt a szolgáltatást kereskedelmi Partnereink végzik, díja függ a megrendelt termékek mennyiségétől, összetételétől, stb. Nagyobb tétel esetén többnyire díjtalan. Pontos részletekről érdeklődjön a vásárlás helyszínén.

Legpraktikusabb, ha ott érdeklődik kivitelező után, ahol az anyagot megvásárolja.

Ajánlott referenciaházakat megtekinteni, illetve akár korábbi megrendelők véleményét is kikérni.

Ezesetben, kérjük keresse Póka Tibor kollégánkat:

E-mail: poka.tibor@revco.hu

Telefonszám: +36 30 249 4047

A kivitelezés során mindig meg kell győződni arról, hogy ahhoz az egybefüggő falfelülethez, amit elkezdenek színezni, elegendő-e az anyag. Ha nem, akkor még a színezés megkezdése előtt gondoskodni kell a megfelelő anyagmennyiségről! A színeltérés kiküszöbölése végett, ajánlott a pótrendelésre leszínezett és/vagy eltérő gyártási dátumú anyagokat összekeverni a meglévőkkel.

A lezárt vödröket, fagymentes, tűző naptól védett helyen tároljuk. A vakolatok szavatossági ideje bontatlan gyári csomagolásban a gyártástól számított 2 év.

Termékeink

Falfestékek, vakolatok, kiegészítők és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!