Deco Glitter

A REVCO DECO termékcsalád újabb elemekkel gazdagodott!

Az eddig beltéri dekorációs vakolatokból álló DECO termékpalettát újabb, könnyen applikálható termékekkel bővítettük ki, melyek igazodnak napjaink legújabb stílusirányzataihoz.
A csillogó hatású vakolat iránti folyamatos érdeklődés inspirálta laborunkat a termékfejlesztések során. Fontos szempont volt, hogy egyaránt megoldást nyújthassunk régi falfelületek dekorálására és újonnan vakolt vagy festett falak csillámossá tételére is.
A DECO MINI és MAX Glitterek közvetlenül adagolhatók festékeinkbe és vakolatainkba, így a munkafolyamatok nem hosszabodnak meg.
A DECO SHINE bevonat megoldja az utólagos dekorálás kérdését is. A csillámos hatás mellett, selyemfényűvé és mélyebb árnyalatúvá teszi a festett felületeket. A legjobb hatás inkább struktúrált felületen, vakolaton vagy lábazati vakolaton érhető el ezzel a dekorációs bevonattal.
Deco Glitter
DECO SHINE

DECO SHINE - ÁTFESTÉSHEZ

Erőteljes, látványos megjelenés, meglévő felület csillámosítására, áthengerelésére.

Amennyiben egy meglévő vakolt falfelületet vagy lábazatot szeretne csillogó hatásúvá tenni, akkor a DECO SHINE a megoldás.
Száradás után a festék áttetszőre szárad, a végeredmény pedig enyhén selyemfényű lesz. Ezzel a bevonattal érhető el a legerősebb csillogó hatás, amely napfényben vagy erős megvilágításban érvényesül igazán. A 10 liter DECO SHINE bevonathoz 8 fiola Brocade adalék javasolt. A legesztétikusabb hatást a SILVER (BROCADE 4) színnel lehet elérni.
DECO GLITTER MINI

DECO GLITTER MINI - FESTÉSHEZ

Diszkrét ezüstös csillogás festett felületen.

A DECO GLITTER MINI kiválóan alkalmas külső vagy belső festeni kívánt felületek csillámossá tételére a festéssel egyidőben. A DECO GLITTER MINI adalékot a már leszínezett REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékbe kell jól elkeverni és a szokásos módon felvinni a felületre. Száradás után beltérben erőteljes megvilágítással éri el a kívánt hatást, kültérben pedig napsütésben válik láthatóvá.

1 vödör (10 L) REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékhez 1 mini vödörnyi (120 g) adalékot javaslunk.
DECO GLITTER MAX

DECO GLITTER MAX - VAKOLÁSHOZ

Elegáns ezüstös csillogás újonnan vakolt felületekre.

Ha újonnan vakolt felületét szeretné csillámossá tenni, akkor a DECO GLITTER MAX adalékot ajánljuk, melyet a színezett vakolatba kell keverni. Felhordás és száradás után erőteljes napfényben elegáns csillogó hatást eredményez.

1 vödör (15 kg) REVCO NEO+, VARIO vagy SILICON vakolathoz 1 mini vödörnyi (120 g) adalékot javasolunk.

REMIX DECO BROCADE

A ReMix lábazati vakolat hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvend, azonban itt az idő, hogy nemcsak kültéri megoldásként gondoljunk rá. A mechanikai hatásoknak és a szennyeződéseknek rendkívül jól ellenálló ReMix lábazati vakolatot BROCADE adalék hozzáadásával, könnyűszerrel varázsolhatja otthona legkülönlegesebb textúrájú falfelületévé.
REMIX DECO BROCADE
REMIX DECO BROCADE

Strapabíró falfelület, finom csillogó hatás már beltérben is.

A DECO BROCADE adalék hozzáadásával látványos csillámos felületet hozhat létre, mely beltérben erőteljes megvilágításban érvényesül leginkább, kültérben pedig napfény hatására válik láthatóvá.
A DECO BROCADE adalék hatféle árnyalatához a homogén, egyszínű kövek használatát javasoljuk. A fekete alapszínnel (FFFF) mindegyik Brocade adalék jól érvényesül, a fehér (WWWW) színhez a WHITE és a szürke színekhez pedig (AAAA, CCCC) a SILVER BROCADE adalékot javasoljuk. A 13 féle alapkő színeket a ReMix lábazati katalógusban tudja megtekinteni
DECO BROCADE White

White (Brocade 1)

DECO BROCADE Bronze

Bronze (Brocade 2)

DECO BROCADE Gold

Gold (Brocade 3)

DECO BROCADE Silver

Silver (Brocade 4)

DECO BROCADE Purple

Purple (Brocade 5)

DECO BROCADE Copper

Copper (Brocade 6)

Termékeink

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!