FALFESTÉKEK - Beltéri falfestékek - ALFA beltéri diszperziós falfesték

Beltéri
Pamuthengerrel felhordható
Ecsettel felhordható
Airless szórópisztollyal felhordható
Vízzel hígítható
Kiszerelés
Raklap
Kiszerelés
Raklap
Anyagszükséglet kalkulátor

ALFA beltéri diszperziós falfesték

A REVCO ALFA gyárilag előkevert, műgyanta diszperziós kötőanyagot tartalmazó, matt megjelenésű beltéri, emelt minőségű falfesték.

Alkalmas régi és új épületek belső vakolt, glettelt, beton, gipsz, gipszkarton, azbesztcement, tégla felületeinek festésére. Bevonata esztétikus, könnyen tisztítható. A fal természetes szellőzését nem gátolja.

  • emelt minőségű, matt beltéri falfesték
  • jó fedőképességű
  • könnyen tisztítható
  • a fal természetes szellőzését nem gátolja
  • DECO GLITTER MINI csillámadalékkal kombinálható

Az alapfelület por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület legyen terhelhető, mozgás- és zsugorodásmentes. Az alapfelület hibáit javítsuk ki, a repedéseknél, gipszkarton lapok és különböző tulajdonságú anyagok találkozásánál alkalmazzunk átfedő megerősítő szalagozást.

A megelőző munkálatokból származó vagy egyéb okokból a felületen lévő porréteget távolítsuk el. Nagy nedvszívású alapfelület - mint régi vakolat, pórusbeton vagy perlites alapvakolat, javított alapvakolat - festése előtt ajánljuk a REVCO PRIMER falimpregnáló használatát. A falfestéket a munkálatok megkezdése előtt keverjük fel, ezt a munkafázist fúrógépbe fogott keverőszárral végezzük.

Alapozás kizárólag REVCO PRIMER falimpregnálóval történhet.

A felhordás eszköze: Pamuthenger, ecset vagy airless szórópisztoly.

A felhordás módja: Ügyeljünk az anyag egyenletes, többirányú eldolgozására!

A szerszámokat és a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal, vízzel le kell mosni, mert az anyag száradás után csak mechanikai úton távolítható el.

Anyagszükséglet: ~10 m2/liter/réteg ajánlott hígítás mellett.

A festék takaróképessége alapfelülettől függően változó, normál körülmények között két rétegben alkalmazzuk. A megadott anyagszükségletek sima alapfelületre vonatkoznak. Durvább felületek anyagigényét célszerű a helyszínen ellenőrizni. Anyagszükséglettel kapcsolatos felelősséget nem áll módunkban átvállalni.

Javasolt rétegszám: Minimum 2 réteg.

Hígítás: Maximum 5% csapvízzel.

Színezés: A REVCO IMPULSE színkártya és a REVCO VARIO színkártya szerint.

Feldolgozási hőmérséklet: A levegő és a falfelület hőmérséklete is +5°C – +25°C között legyen!

Teljes száradási idő: 2 óra, Átvonhatóság: 12 óra múlva.

A megadott értékek 20°C-on, és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén, a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.

Tisztítás: Amennyiben szükséges, nedves ruhával.

Eltarthatósági idő: Eredeti csomagolásban, fagymentes helyen, a gyártástól számított 18 hónapig. A gyártási dátum a vödör oldalán található.

Kiszerelés: nettó 2,5 liter, nettó 15 liter

Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes osztályba tartozik.

A száradó anyagot óvni kell közvetlen napsütéstől, huzattól, fagytól, csapó esőtől, 30°C feletti hőmérséklettől.

A feldolgozás előtt feltétlen olvassa el a vödrön lévő feliratot és az anyaghoz tartozó műszaki tájékoztatót! Műszaki leírásunk feltételezi, hogy termékeinket képzett szakemberek használják. A terméket és az ismertetőt eddigi legfrissebb tapasztalataink és ismereteink alapján készítettük, ez azonban nem mentesíti a felhasználót előzetes gyakorlati próba és szín ellenőrzés elvégzése alól. A felhordás megkezdése után színreklamációt nem fogadunk el.

A mintaanyagokon lévő színek tájékoztató jellegűek, a feldolgozásából és az időjárási különbségből adódóan a teljes színazonosság nem garantálható.

Ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön, ha mégis előfordul, bő vízzel mossuk le, szükség esetén forduljunk szakorvoshoz.

Termékeink

Falfestékek, vakolatok, kiegészítők és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!