Környezettudatosság

Az építőipar egyik kulcskérdése a fenntarthatóság, amelynek megoldásában a vállalatoknak és az építkező/felújító magánszemélyeknek is komoly szerepe van.

A REVCO életében mindig is igyekeztünk szem előtt tartani a környezet védelmét!

 

 


GYÁRTÁS

Oldószermentes, kizárólag vizes diszperziós termékek gyártására specializálódtunk és a REVCO zárt rendszerű gyártási technológiájának köszönhető, hogy üzemünk helyet kaphatott Szigetszentmiklós Leshegy Ipari Parkjában, amelyet Budapest legfontosabb ivóvíz gyűjtő kútjai vesznek körül.


KISZERELÉS

Cégünk vödrös vakolat gyártásban és értékesítésben meghatározó szerepet tölt be a hazai piacon, így minden évben több tízezer vödörnyi vakolat hagyja el telephelyünket. Egyre növekvő termelésünk ösztönzött minket arra, hogy átgondoljuk hosszú távú stratégiánkat felhasznált csomagolóanyagaink tekintetében is, hogyan tudnánk környezetkímélőbb megoldást találni a legnagyobb mennyiségben használt vödreinknél. Immár büszkén jelentjük be, hogy a 2020-as év második felétől kezdve 75%-ban újrahasznosított alapanyagból készülő vödrökbe csomagoljuk REVCO márkajelzésű termékeinket. Az újrahasznosított műanyag eredetét, megbízhatóságát, tisztaságát és minőségét az egyik legnagyobb európai vödörgyár biztosítja számunkra. A váltás a környezettudatosságon kívül más előnyt is hordoz: Az újrahasznosított alapanyagot tartalmazó szürke vödrök vastagabbak, strapabíróbbak fehér társaiknál, 100%-ban újrahasznosíthatóak, szürke és fehér vödreink belső kialakításának köszönhetően tartalmuk teljes mértékben hozzáférhető, a fedők visszazárhatók, kiürülés és tisztítás után pedig - új funkciót adva nekik - még sokáig használhatóak!


CSOMAGOLÁS

2020. év elejétől raklap-fóliázó gépünk egyikét lecseréltük, helyette egy vadonatúj, modern gépet állítottunk munkába, amelynek köszönhetően -20%-kal csökkentettük stretch-fólia felhasználásunkat. 2022 tavaszán újabb ilyen fóliázó gép került lecserélésre, ami már -40%-os csökkenést eredményezett stretch-fólia felhasználásunkban.


SZELEKTÍV HULLADÉK

A gyártás során keletkezett papír és nylon hulladékot helyben szelektáljuk, tömörítjük és helyi hulladék gazdálkodóval elszállíttatjuk. Tiszta, de minőséghibás műanyag vödreink újrahasznosításáról pedig egy műanyag újrafeldolgozó üzemmel kötöttünk megállapodást.


ENERGIACSÖKKENTÉS

Az elmúlt évek során modernizáltuk raktárunk és üzemcsarnokunk világítását, a neon fénycsöveket led fénycsövekre cseréltük, valamint a gyár területén a kültéri halogén közvilágításról áttértünk ledvilágításra. Reméljük, hogy törekvéseink ösztönzőleg hatnak a piac többi szereplőjére és példánkat sok más gyártó is követi majd.

Termékeink

Falfestékek, vakolatok, kiegészítők és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!