Megérkezett a vadonatúj impulse színkártya!

2022_uj_szinpaletta.jpg

588 Új árnyalat, Legfrissebb trendek, Tökéletes színharmónia

A REVCO IMPULSE színkártya 588 egyedi színt tartalmaz, amelyek a REVCO vakolataihoz és festékeihez lettek kifejlesztve. Az egyes színsorok 6 világosabb és 3 sötétebb árnyalatban kerültek kidolgozásra.

A színekről

A REVCO IMPULSE színkártya megalkotásakor a jelenlegi színkínálat bővítése, illetve  a tökéletes színharmónia elérésére vezérelt bennünket. A legnépszerűbb REVCO színek továbbra is fellelhetők az új palettában, immár világosabb és sötétebb tónusokban is.

A színkártya 62 színsort és 18 karakteres INTENSIVE színt, továbbá 12 fehér BLANCO árnyalatot tartalmaz. A homlokzat színeken kívül, a 30 legnépszerűbb REMIX lábazati vakolat és 10 COVER lábazatfesték is helyet kapott a színkártyában.

A jelenlegi trendeket figyelembe véve, kínálatunkat földes-agyagos, természethez közelebbi árnyalatokkal bővítettük, mint például a CLAY, DAKAR, ETNA vagy a HUNTER.

A szürkék továbbra is hódítanak, így a korábbi SILVER, GRAFIT receptúrái mellett, új árnyalatok is helyet kaptak a REVCO palettáján: PIGEON, GOTHIC, MOON, VULCAN, TITAN.

A kékes tónusok kedvelőit modernebb, pasztelesebb variációkkal lepjük meg, amilyen a DENIM, OCEAN, SKY vagy a FROZEN, akárcsak a zöldek rajongóit, akiket a MOMENT, ANISE, JADE, FOSSIL és MOSSY árnyalatokkal kényeztetjük.

A krémes színek koronázatlan képviselői - CREOL, MOCCA, MUSTANG, PILVAX, PRALINE - továbbra is elérhetőek lesznek immár világosabb és sötétebb árnyalatokban is, sőt, palettánk kiegészítésre került néhány további újdonsággal, mint a PECAN, TOFU, MELBA, CAJUN vagy a MAROON.

Rendelj ingyenes színmintát az IMPULSE kártya színeiből a www.szinposta.hu oldalon!

Vissza a hírekhez

Termékeink

Falfestékek, vakolatok, kiegészítők és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!