DECO CSILLÁMOS ADALÉKOK - DECO BROCADE ReMixhez - DECO BROCADE - csillámos adalék

Anyagszükséglet kalkulátor

DECO BROCADE - csillámos adalék

Csillámló dekorfelület kültérben és beltérben.

BROCADE adalékainkat REMIX lábazati- és díszítő vakolatunkhoz ajánljuk, hozzáadásával látványos csillámos felület hozható létre, amely beltérben erőteljes megvilágításban érvényesül leginkább, kültérben pedig napfény hatására válik láthatóvá.

A hatféle BROCADE adalék árnyalataihoz elsősorban a homogén, egyszínű kövek használatát javasoljuk, pl. a fekete (FFFF) alapszínnel keverve mindegyik jól érvényesül. A fehér (WWWW) színhez a WHITE, a szürke színekhez (AAAA, CCCC) a SILVER, a sötétbarna (DDDD) alapszínhez pediga COPPER színt javasoljuk.

A 13 féle alapkő szín megtekinthető ITT!

Az erőteljesebb hatás érdekében, 1 vödör (15 kg) REMIX lábazati- és díszítő vakolathoz 8 db fiola adalékot ajánlunk, azonban egyéni ízlés szerint ez növelhető vagy csökkenthető a hozzáadott adalékanyag mennyiségétől függően (4-8 db fiola).

Az alapfelület jellemzői megegyeznek a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.
Az előkészítési és alapozási teendők megegyeznek a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

A felhordás eszköze: megegyezik a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

A felhordás módja: megegyezik a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

Anyagszükséglet: 1 vödör (15 kg) REVCO REMIX lábazati- és díszítővakolathoz 8 db fiola csillám adalék javasolt.

Feldolgozási hőmérséklet: A feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5℃ és +25℃ között legyen!

Felületi száradási idő: megegyezik a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

Teljes száradási idő: megegyezik a felhasználásra szánt  REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

Átvonhatóság: A csillámos felület a későbbiek folyamánA felület a későbbiek folyamán REVCO REMIX lábazati- és díszítővakolattal, illetve REVCO COVER lábazat- és betonfestékkel átvonható.

A megadott értékek 20°C-on és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.

Eltarthatósági idő: A csillám adalék eredeti bontatlan csomagolásban, száraz helyen korlátlanul eltartható, nem fagyveszélyes.

Kiszerelés: 10 g / fiola

A száradó anyagot óvni kell közvetlen napsütéstől, huzattól, fagytól, csapó esőtől, 25°C feletti hőmérséklettől. A feldolgozás előtt feltétlen olvassa el az anyaghoz tartozó műszaki tájékoztatót! Műszaki leírásunk feltételezi, hogy termékeinket képzett szakemberek használják. A terméket és az ismertetőt eddigi legfrissebb tapasztalataink és ismereteink alapján készítettük, ez azonban nem mentesíti a felhasználót előzetes gyakorlati próba és szín ellenőrzés elvégzése alól. A felhordás megkezdése után színreklamációt nem fogadunk el.

Ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön, ha mégis előfordul, bő vízzel mossuk le, szükség esetén forduljunk szakorvoshoz.

A DECO BROCADE adalékkal bekevert REMIX lábazati- és díszítővakolatot maximum 48 órán belül fel kell dolgozni!

Letölthető dokumentumok

Műszaki tájékoztató

Termékeink

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!