DECO CSILLÁMOS ADALÉKOK - DECO BROCADE ReMixhez - DECO BROCADE - csillámos adalék

Anyagszükséglet kalkulátor

DECO BROCADE - csillámos adalék

Csillámló dekorfelület kültérben és beltérben.

BROCADE adalékainkat REMIX lábazati- és díszítő vakolatunkhoz ajánljuk, hozzáadásával látványos csillámos felület hozható létre, amely beltérben erőteljes megvilágításban érvényesül leginkább, kültérben pedig napfény hatására válik láthatóvá.

A hatféle BROCADE adalék árnyalataihoz elsősorban a homogén, egyszínű kövek használatát javasoljuk, pl. a fekete (FFFF) alapszínnel keverve mindegyik jól érvényesül. A fehér (MMMM) színhez a WHITE, szürke színekhez (AAAA, CCCC) a SILVER, a sötétbarna (DDDD) alapszínhez pedig a COPPER színt javasoljuk.

A 13 féle alapkő szín megtekinthető ITT!

Az erőteljesebb hatás érdekében, 1 vödör (15 kg) REMIX lábazati- és díszítő vakolathoz 8 db fiola adalékot ajánlunk, azonban egyéni ízlés szerint ez növelhető vagy csökkenthető a hozzáadott adalékanyag mennyiségétől függően (4-8 db fiola).

Az alapfelület jellemzői megegyeznek a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.
Az előkészítési és alapozási teendők megegyeznek a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

A felhordás eszköze: megegyezik a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

A felhordás módja: megegyezik a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

Anyagszükséglet: 1 vödör (15 kg) REVCO REMIX lábazati- és díszítővakolathoz 8 db fiola csillám adalék javasolt.

Feldolgozási hőmérséklet: A feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5℃ és +25℃ között legyen!

Felületi száradási idő: megegyezik a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

Teljes száradási idő: megegyezik a felhasználásra szánt  REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

Átvonhatóság: A csillámos felület a későbbiek folyamánA felület a későbbiek folyamán REVCO REMIX lábazati- és díszítővakolattal, illetve REVCO COVER lábazat- és betonfestékkel átvonható.

A megadott értékek 20°C-on és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.

Eltarthatósági idő: A csillám adalék eredeti bontatlan csomagolásban, száraz helyen korlátlanul eltartható, nem fagyveszélyes.

Kiszerelés: 10 g / fiola

A száradó anyagot óvni kell közvetlen napsütéstől, huzattól, fagytól, csapó esőtől, 25°C feletti hőmérséklettől. A feldolgozás előtt feltétlen olvassa el az anyaghoz tartozó műszaki tájékoztatót! Műszaki leírásunk feltételezi, hogy termékeinket képzett szakemberek használják. A terméket és az ismertetőt eddigi legfrissebb tapasztalataink és ismereteink alapján készítettük, ez azonban nem mentesíti a felhasználót előzetes gyakorlati próba és szín ellenőrzés elvégzése alól. A felhordás megkezdése után színreklamációt nem fogadunk el.

Ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön, ha mégis előfordul, bő vízzel mossuk le, szükség esetén forduljunk szakorvoshoz.

A DECO BROCADE adalékkal bekevert REMIX lábazati- és díszítővakolatot maximum 48 órán belül fel kell dolgozni!

Cégünk csillámadalékaink megfelelőségét kizárólag saját termékeiben vizsgálja!

Letölthető dokumentumok

Műszaki tájékoztató

Termékeink

Falfestékek, vakolatok, kiegészítők és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!