DECO CSILLÁMOS ADALÉKOK - DECO CRYSTAL ReMixhez - DECO CRYSTAL

Kültéri/Beltéri
Kiszerelés
Anyagszükséglet kalkulátor

DECO CRYSTAL

Ásványi csillogó hatás kültérben és beltérben.

CRYSTAL adalékunkat REMIX lábazati- és díszítő vakolatunkhoz ajánljuk. Segítségével a természetes köveket tartalmazó lábazati vakolaton, pl. N-natúr, W-white, csiszolt kőhatás érhető el. A színezett kőzúzalékok esetén diszkrét, ásványi csillogó hatás alakítható ki.

Az erőteljesebb hatás érdekében, 1 vödör (15 kg) REMIX lábazathoz 1 mini vödörnyi (260 g) adalékot ajánlunk, azonban egyéni ízlés szerint ez növelhető vagy csökkenthető a hozzáadott adalékanyag mennyiségétől függően.

Az alapfelület jellemzői megegyeznek a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.
Az előkészítési és alapozási teendők megegyeznek a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

A felhordás eszköze: megegyezik a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

A felhordás módja: megegyezik a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

Anyagszükséglet: 1 vödör (15 kg) REVCO REMIX lábazati- és díszítővakolathoz 1 tégely (260 g) csillám adalék javasolt.

Feldolgozási hőmérséklet: A feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5℃ és +25℃ között legyen!

Felületi száradási idő: megegyezik a felhasználásra szánt alapvakolatnál megadottakkal.

Teljes száradási idő: megegyezik a felhasználásra szánt alapvakolatnál megadottakkal.

Átvonhatóság: A csillámos felület a későbbiek folyamán REVCO REMIX lábazati- és díszítővakolattal, illetve REVCO COVER lábazat- és betonfestékkel átvonható.

A megadott értékek 20°C-on és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.

Eltarthatósági idő: A csillám adalék eredeti bontatlan csomagolásban, száraz helyen korlátlanul eltartható, nem fagyveszélyes.

Kiszerelés: 260 g

A száradó anyagot óvni kell közvetlen napsütéstől, huzattól, fagytól, csapó esőtől, 25°C feletti hőmérséklettől. A feldolgozás előtt feltétlen olvassa el az anyaghoz tartozó műszaki tájékoztatót! Műszaki leírásunk feltételezi, hogy termékeinket képzett szakemberek használják. A terméket és az ismertetőt eddigi legfrissebb tapasztalataink és ismereteink alapján készítettük, ez azonban nem mentesíti a felhasználót előzetes gyakorlati próba és szín ellenőrzés elvégzése alól. A felhordás megkezdése után színreklamációt nem fogadunk el.

Ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön, ha mégis előfordul, bő vízzel mossuk le, szükség esetén forduljunk szakorvoshoz.

A DECO CRYSTAL adalékkal bekevert REMIX lábazati- és díszítővakolatot maximum 48 órán belül fel kell dolgozni!

Cégünk csillámadalékaink megfelelőségét kizárólag saját termékeiben vizsgálja!

Letölthető dokumentumok

Műszaki tájékoztató

Termékeink

Falfestékek, vakolatok, kiegészítők és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!