DECO CSILLÁMOS ADALÉKOK - DECO PEARL ReMixhez - DECO PEARL

Kültéri
Beltéri
Anyagszükséglet kalkulátor

DECO PEARL

Gyöngyházfényű csillogó hatás kültérben és beltérben.

PEARL adalékunkat REMIX lábazati- és díszítő vakolatunkhoz ajánljuk. Segítségével gyöngyházfényű hatás érhető el mind a természetes, mind a színezett kőzúzalékot tartalmazó lábazati vakolaton.

Elsősorban egyszínű vagy homogén színezetű felületeken érhető el a legesztétikusabb hatás. Az erőteljesebb hatás érdekében, 1 vödör (15 kg) REMIX lábazathoz 1 mini vödörnyi (260 g) adalékot ajánlunk, azonban egyéni ízlés szerint ez növelhető vagy csökkenthető a hozzáadott adalékanyag mennyiségétől függően.

Az alapfelület jellemzői megegyeznek a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.
Az előkészítési és alapozási teendők megegyeznek a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

A felhordás eszköze: megegyezik a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

A felhordás módja: megegyezik a felhasználásra szánt REMIX lábazati- és díszítővakolatnál megadottakkal.

Anyagszükséglet: 1 vödör (15 kg) REVCO REMIX lábazati- és díszítővakolathoz 1 tégely (260 g) csillám adalék javasolt.

Feldolgozási hőmérséklet: A feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5℃ és +25℃ között legyen!

Felületi száradási idő: megegyezik a felhasználásra szánt alapvakolatnál megadottakkal.

Teljes száradási idő: megegyezik a felhasználásra szánt alapvakolatnál megadottakkal.

Átvonhatóság: A csillámos felület a későbbiek folyamán REVCO REMIX lábazati- és díszítővakolattal, illetve REVCO COVER lábazat- és betonfestékkel átvonható.

A megadott értékek 20°C-on és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.

Eltarthatósági idő: A csillám adalék eredeti bontatlan csomagolásban, száraz helyen korlátlanul eltartható, nem fagyveszélyes.

Kiszerelés: 260 g

A száradó anyagot óvni kell közvetlen napsütéstől, huzattól, fagytól, csapó esőtől, 25°C feletti hőmérséklettől. A feldolgozás előtt feltétlen olvassa el az anyaghoz tartozó műszaki tájékoztatót! Műszaki leírásunk feltételezi, hogy termékeinket képzett szakemberek használják. A terméket és az ismertetőt eddigi legfrissebb tapasztalataink és ismereteink alapján készítettük, ez azonban nem mentesíti a felhasználót előzetes gyakorlati próba és szín ellenőrzés elvégzése alól. A felhordás megkezdése után színreklamációt nem fogadunk el.

Ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön, ha mégis előfordul, bő vízzel mossuk le, szükség esetén forduljunk szakorvoshoz.

A DECO PEARL adalékkal bekevert REMIX lábazati- és díszítővakolatot maximum 48 órán belül fel kell dolgozni!

Letölthető dokumentumok

Műszaki tájékoztató

Termékeink

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!