Szilikon színgarancia

531aee16cf3b8451b9e97b4d349b0777.jpg

A REVCO Magyarország Kft. termékfejlesztéseinek és az épületkémia fejlődésének köszönhetően, a törvényileg előírt szavatossági kötelezettségeit meghaladóan, 2013. április 1-től, SILICON vékonyvakolataira 27 ÉV SZÍNGARANCIÁT vállal!

Miben más a REVCO SILICON vékonyvakolat a normál kötőanyagú vékonyvakolatokhoz viszonyítva?

  • Kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik (lélegző rétegrendek esetén kimondottan előnyös).
  • Magas fokú hidrofób (víztaszító) képességének köszönhetően úgynevezett öntisztuló hatással bír (a mikro-szennyeződések kevésbé épülnek be kémiailag a felületbe).
  • Kizárólag UV stabil pigmentekkel történik a színezése (színtartósság).
  • Magas kötőanyag tartalommal bír.

A szilikon kötőanyag rendkívül előnyös tulajdonságának, valamint kizárólag a kiváló minőségű pigmentek használatának köszönhetően, a REVCO SILICON spachtel 1,5 mm, spachtel 2,5 mm-es és a REVCO SILICON struktúra 2 mm-es vakolatra a REVCO Magyarország Kft. kiemelten hosszú idejű, 27 év színgaranciát vállal.
A 27 év színgarancia kizárólag a REVCO Magyarország Kft. előírásainak és gyári technológiájának megfelelően színezett SILICON vakolataira igényelhető, az alábbiak szerint:

  • Amennyiben a REVCO IMPULSE színkártyából választ színt, a felkiáltójellel jelölt árnyalatokra a 27 év színgarancia nem érvényesíthető!
  • Amennyiben a REVCO VARIO színkártyából választ színt, a 27 év színgarancia kizárólag azon színekre érvényes, ahol a színkártya az adott színt elérhetőnek jelöli SILICON vakolatból!
  • A 25 YEARS COLOR COLLECTION teljes színpalettájára érvényesíthető a 27 év garancia!

Garanciális feltételek továbbá:

  • A REVCO Magyarország Kft. által forgalmazott gyári csomagolású zsákos ragasztótapasz, valamint a fedővakolattal megegyező pigmentet tartalmazó REVCO PRIMER vakolatalapozó használata. (REVCO ragasztótapasz használata csak hőszigetelő rendszerek esetében szükséges.)
  • Legalább egy eredeti (üres) vödröt az alapozóból és a vakolatból, valamint a ragasztótapasz egy zsákját meg kell őrizni (a gyártási dátum beazonosíthatósága miatt)!
  • Számlamásolat az anyagokról és a kivitelezésről, valamint az eredeti, a REVCO Magyarország Kft. által kiállított, garancialevél.

Tisztelt Vásárlónk! Az Ön által megvásárolt REVCO SILICON vakolathoz tartozó gyártói garancialevél az alábbi gombra kattintva igényelhető:   Kérem a garancialevelet!

Termékeink

Falfestékek, vakolatok, kiegészítők és hőszigetelő rendszerek...
Tovább

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!