Szilikon színgarancia

A Revco Magyarország Kft. termékfejlesztéseinek, és az épületkémia fejlődésének köszönhetően a törvényileg előírt szavatossági kötelezettségeit meghaladóan, 2013. április 1-től, Szilikon vékonyvakolataira 27 ÉV SZÍNGARANCIÁT vállal!

Miben más az új Revco Szilikon vékonyvakolat a normál kötőanyagú vékonyvakolatokhoz viszonyítva?

  • Kiváló páraáteresztő képességgel rendelkezik (lélegző rétegrendek esetén kimondottan előnyös).
  • Magas fokú hidrofób (víztaszító) képességének köszönhetően úgynevezett öntisztuló hatással bír (a mikro-szennyeződések kevésbé épülnek be kémiailag a felületbe).
  • Kizárólag UV stabil pigmentekkel történik a színezése (színtartósság).
  • Magas kötőanyag tartalommal bír.

A szilikon kötőanyag rendkívül előnyös tulajdonságának, valamint kizárólag a kiváló minőségű pigmentek használatának köszönhetően a Revco Szilikon 1,5 mm-es és a Revco Szilikon 2,0 mm-es vakolatra a Revco Kft. kiemelten hosszú idejű, 27 év színgaranciát vállal.

A garancia feltételei:

  • Kizárólag a Vario színkártyából, a Szilikon színárnyalatokból elérhető színekre, és a Revco Magyarország Kft. előírásainak és gyári technológiájának megfelelően színezett Szilikon vakolataira érvényes.
  • Garanciális feltétel a Revco által forgalmazott gyári csomagolású zsákos ragasztótapasz, valamint a fedővakolattal megegyező pigmentet tartalmazó Primer vakolatalapozó használata. (Revco ragasztótapasz használata, csak hőszigetelő rendszerek esetében szükséges.)
  • Legalább egy eredeti vödröt az alapozóból és a vakolatból, valamint a ragasztótapasz egy zsákját meg kell őrizni! (a gyártási dátum beazonosíthatósága miatt)
  • Számlamásolat az anyagokról és a kivitelezésről.


Tisztelt Vásárlónk!

Az alábbi űrlap kitöltésével igényelheti az Ön által megvásárolt Szilikon vakolathoz tartozó gyártói garancialevelet.

Ha böngészőjében nem töltődik be az űrlap, kattintson IDE!

Színeink

Tekintse meg
választékunkat
ITT!

Termékeink

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek...
Tovább